راهنمای خرید در دبی
خرید در دبی:
خرید بدون شک یکی از بزرگترین مقوله ها در شهر دبی است مخصوصا در شهری که به پایتخت مراکز خرید در خاورمیانه نیز شهرت پیدا کرده است.
مناطق مهم:
بازارها، مخصوصا بازارهای سنتی یکی از بزرگترین جاذبه های دبی است. این بازارها در هر دو طرف خور دبی با کمی انحراف به سمت دیره وجود دارند.
بازارهای سنتی دبی، با مغازهها، صداها و ... یک حس نوستالژیک در شما به وجود خواهند آورد. بازار ادویه جات، در خیابان السبخة بیشتر توریست خیز است. این درحالی است که در بازار طلا و جواهر دبی معاملاتی برای فروش و خرید گردنبندها، انگشترها، النگو، گوشواره و انواع اقسام سنجاقهای سینه و کراوات صورت می پذیرد. قیمت طلا نیز در این بازار ها در کمترین میزان خود نسبت به بازارهای جهانی است. بازار طلا و جواهر به شدت تنظیم شده است.
بازار فروش وسایل الکترونیکی نیز در نزدیکی میدان بنی یاس قرار دارد. ممکن است وسایل غیرالکترونیکی نیز در اینجا به فروش برسد که خیلی نباید تعجب کنید چون در دبی این مورد یک امر طبیعی است.
مراکز خرید:
مرکز خرید عظیم الجثه امارات در دبی در زمان ساختش عنوان بزرگترین مرکز خرید در جهان را تصاحب کرده بود که با ساخت مرکز خرید دبی مال در انتهای سال 2008 به اندازه 50 زمین فوتبال گوی سبقت را از امارات مال ربود. مرکز خرید دبی مال خانه 1200 خرده فروشی اوت لت، 22 صفحه نمایش سینمایی، 220 عدد مغازه طلا و جواهر به صورت اوت لت، پیست اسکی روی یخ به اندازه پیستهای مطرح المپیک و مغازه بزرگ فروش اسباب بازی کودکان Hamley’s toy store است.
از جمله اجناس ارزشمندی که در مراکز خرید به فروش میرسد میتوان به وسایل الکترونیکی و لباس اشاره کرد. اگرچه سایر کالاهای صنایع دستی دبی همانند فرش، جواهرات صحرانشینان و سوغاتیهای عربی نیز زیبا و مناسب برای هدیه دادن هستند.
مرکز خرید میردیف Mirdif City Center Mall که در 15 دقیقه ای از مرکز خرید دیره سیتی سنتر Deira City Centre ساخته شده است، خانه 430 مغازه است. تاکید بیش از اندازه این مرکز خرید به ایجاد فضاهایی برای گذراندن اوقات فراغت باعث تمایز این مرکز خرید نسبت به دیگر مراکز شده است.
معمولا بیشتر مراکز خرید با ساخته شدن سایر مراکز خرید نسبت به نوسازی ساختمان و خدمات خود اقدام میکنند تا بتوانند با آنها رقابت کنند.
برای مثال مرکز خرید دیره سیتی سنتر Deira City Centre که با فرودگاه بین المللی دبی نیز فاصله زیادی ندارد، مساحتی به اندازه 1680 متر مربع را به مغازه های خرده فروشی اختصاص داده است. امکاناتی همانند سینما، هایپرمارکت کِرفور Carrefour ، فودکورت، کافی شاپ و ... در آن تعبیه شده است. نکته مهم دیگر اینکه ورودی این مرکز خرید به یکی از ایستگاههای مترو دبی متصل است که دسترسی به مرکز خرید را برای گردشگران آسان نموده است.
در هر ایستگاه مترو دبی سعی شده است تعدادی مغازه خواربارفروشی احداث شود تا همه ردههای سنی با هر بودجه ای بتوانند نسبت به خرید کردن از آنها اقدام کنند.
اگر به دنبال جایی فراتر از مراکز خرید میگردید میتوانیم دهکده جهانی Global Village که در بزرگراه امارات ساخته شده است را معرفی کنیم، ترکیبی از مرکز خرید با حضور 30 مغازه، هنر و سرگرمی را در اینجا خواهید دید. در سال 2011 در اینجا رقص نور و آب و همچنین چند تئاتر به نمایش گذاشته شده است.
ساعات و روزهای کاری مراکز خرید:
به ندرت میبینید مغازه ای در طول روز در دبی بسته باشد، مگرصبح های جمعه. البته در ایام خاص مراکز خرید باید بسته باشند. مراکز خرید بزرگ از ساعت 10 صبح تا 10 شب بازهستند، همچنین در زمان هایی که جشن و یا فستیوال خاصی باشد، این زمان افزایش می یابد. بازارهای دبی نیز از شنبه تا پنجشنبه از ساعت 7 صبح تا 12 ظهر و از 5 عصر تا 7 شب باز هستند.جمعه ها نیز فقط از ساعت 5 تا 7 شب باز هستند.
سوغاتی های دبی:
ادویه جات، طلا، لباسهای طراحی شده عربی و وسایل الکترونیکی از جمله سوغاتی هایی هستند که از دبی خریداری می شود.
اطلاعات مالیاتی:
مالیات بر فروش در دبی گرفته نمیشود و فرودگاه دبی یکی از بهترین فری شاپ های دنیا را داراست که مسافرین خروجی و ورودی به دبی میتوانند از آن استفاده کنند.
نظر شما چیست؟
نظر شما درباره راهنمای خرید در دبی چیست؟