ارمنستان در همسایگی شمال غرب ایران، که تا قبل از عهدنامه ننگین ترکمنچای بخشی از خاک ایران بود، در حال حاضر به یکی از مقاصد گردشگری برای ایرانیان تبدیل شده است. پایتخت ارمنستان شهر ایروان است که در مرکز ارمنستان واقع شده است.
کشور ارمنستان ممکن است از لحاظ مساحت کوچک باشد اما شخصیت بزرگی دارد. این کشور در قرن 20 ام دچار مشکلاتی شد و روابط آن با همسایهاش ترکیه هنوز عادی نشده است –اگرچه که امروزه با سفر به این کشور متوجه خواهید شد که میراث قرون وسطاییاش بیشتر از گذشته اخیرش غالب است.
ارمنستان دارای یک میراث تاریخی غنی است. دین مسیحیت در سال 301 میلادی به این کشور وارد شد و ارمنیان با افتخار خود را قدیمیترین ملت مسیحی جهان مینامند. جاذبههای مذهبی هنوز هم بخش بزرگی از برنامههای سفر بازدیدکنندگان را تشکیل میدهد -از صومعه قدیمی صدساله که بر روی منطقه پر از تپه Lori قرار گرفته تا انجیل بسیار قدیمی که در موزه نسخههای خطی نگهداری میشود- اما ارمنستان در حال تغییر است.
پس از تجزیه اتحادیه جماهیر شوروی، ارمنستان همچنان که پیشرفت میکرد مجددا سنتهای خود را نیز احیا کرد. بسیاری از این پیشرفتها در پایتخت این کشور ایروان متمرکز شده بود. این شهر که در روزهای روشن و آفتابی، کوههای آرارات در مرزهای آن به خوبی دیده میشود، در جایگاه اجرای هنرهای مدرن زنده و توسعه در مقیاس بزرگ، مرکز فعالیتهای فرهنگی و اندیشههای مترقی است.
ارمنستان دارای یک جمعیت مهاجر بزرگ است –در بین آنها هزاران آمریکایی ارمنی وجود دارد- و از نتایج این مهاجرت آوردن مقدار زیادی ثروت به این کشور بوده است. اما شور و عشق زیربنای اصلی زندگی در اینجاست، از وطن پرستی تا دین و از شطرنج تا کنیاک که هیچکدام از لحاظ مالی ارزش بالایی ندارند. فرهنگ کافهگردی در اینجا کاملا جا افتاده است و اینکه هرکس زمان زیادی -بیش از یک مکالمه- را در یک کافه صرف کند عادی شده است.
مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی ارمنستان
اصل پاسپورت با حداقل ۷ ماه اعتبار