توصیه های بهداشتی چین
خدمات پزشکی معمولا از طریق بیمارستانهای محلی -عمومی- درکنار کلینیکهای شخصی به مردم ارائه میشود. که توصیه میگردد گردشگران بیمه مسافرتی که سقف پوشش آن تمامی هزینههای پزشکی برای بسیاری از بیمارستانها اعم از خصوصی و دولتی میباشد، را به همراه داشته باشند. بعضی از بیمارستانها در همان ابتدا و قبل از آغاز درمان، هزینه خدمات را به صورت نقدی از بیماران دریافت میکنند. استفاده از خدمات بیمارستانهای محلی-عمومی- نسبت به خصوصیها کمتر است. به مسافران توصیه میشود حتما دوست خود و یا کسی که زبان چینی را میداند همراه خود به این بیمارستانها ببرند چرا که بیشتر کارکنان پزشکی نمیتوانند زبان انگلیسی را به خوبی متوجه شوند. بیمارستان های بین المللی –که معمولا در شهرهای بزرگ هستند- بهتر هستند و طیف وسیعی از داروها را نیز دارند. درمان از طریق طب سنتی چینی به صورت گسترده در همه جای چین استفاده می شود همانند: طب سوزنی، ماساژ meridian، حجامت و درمانهای گیاهی.
وضعیت غذا و نوشیدنی در چین:
تمامی مصارف آب معدنی نظیر آشامیدن، مسواک زدن و یا منجمد کردن باید حتما قبل از استفاده جوشیده و یا به نحوی استرلیزه شوند و سپس استفاده گردند. بطریهای آب معدنی به صورت گسترده و با قیمت پایین در همه جا به فروش می رسد که استفاده از آب بطری راهی کم دردسرتر و مطمئن تر برای داشتن آبی سالم، به شمار می آید. با دقت بیشتر از رستورانها و یا دکههای اغذیه فروشی که در کوچه پس کوچه های فرعی شهرها هستند غذا بخرید چون ممکن است سطح ارائه خدماتشان پایین تر از استاندارد باشد و موجب بروز بیماری در شما شود. خوردن گوشت خوک، سالاد، اسکالوپ، حلزون و مایونز از جمله مواردی هستند که درصد ابتلا به بیماری را افزایش میدهند. سبزیجات باید حتما پخته و میوه ها نیز پوست کنده شوند.
دیگر خطرات:
واکسیناسیون علیه بیماری سل و آنسفالیت چینی گاهی اوقات توصیه میشود. بیلارزیا یا همان تب حلزون نیز در منطقه رودخانه یانگ تسه بومی شده است. از شنا و آب بازی در آب شیرین خودداری نمایید. بیماری هپاتیت E در شمال شرقی و شمال غربی چین رایج است. هپاتیت B نیز بومی شده است. شیوع بیماریهای تک و توک نظیر آنفولانزا (آنفولانزای پرندگان) باعث مرگ و میر در تعداد کمی از افراد شده است. بیماری هاری نیز وجود دارد. درصورتی که دچار گازگرفتگی شدید، سریعا توصیههای پزشکی را اول از همه اجرا نمایید. بیماری تب دنگی نیز به صورت گاه به گاه در این کشور گزارش میشود. در سال 2010 ممنوعیت ورود افراد مبتلا به ایدز به کشور چین برداشته شده است.
نظر شما چیست؟
نظر شما درباره توصیه های بهداشتی چین چیست؟