توصیه های بهداشتی مالزی
اگرچه آب لولهکشی قابل آشامیدن و سالم است ولی توصیه میشود از بطری های آب که قیمت ارزانی هم دارند استفاده کنید.
با توجه به آفتابی بودن مالزی بهتر است از کلاه استفاده کنید. البته گرمازدگی چندان شایع نیست ولی بهتر است مراقب گرمای آفتاب باشید.
در مورد مالاریا هم باید گفت این شبه جزیره تقریبا عاری از این بیماری است مگر در چند روستا و دهکدهی جزیرهی کوچکی چون بورنئو. حتما پماد دافع حشرات تهیه کنید. اسپری های حشره کش هم به وفور در مغازه ها و فروشگاه ها پیدا می شوند منتها مراقب قابلیت آتش گرفتن اسپری ها باشید.
در ماه های گرم سال یعنی از اردیبهشت تا اواخر مردادماه ممکن است آتشسوزی هایی در جنگل های اندونزی اتفاق بیفتد که در نتیجه حجم زیادی دود و غبار وارد مالزی خواهد شد. مسافرانی که بیماری های تنفسی و قلبی دارند، حتما به زمان مسافرت توجه داشته باشند تا با این مشکل مواجه نشوند.
زلزله در بیشتر نقاط مالزی اتفاق نمیافتد مگر لرزشهای خفیفی که به خاطر حرکت گسلهای اندونزی حس میشود. از نظر سیستم بهداشتی و درمانی هم مالزی وضعیت قابل قبولی دارد. خدمات مناسب و در عین حال ارزان قیمت از خصوصیت این سیستم است. در صورت نیاز می توانید به مراکز درمانی خصوصی که امکانات بسیار بیشتری هم دارند مراجعه کنید.
داشتن بیمه مسافراتی برای کاهش هزینه ها بسیار موثر است.
خدمات پزشکی :
همه هتل ها و استراحت گاه ها پزشکان گوش بزنگ مسلط به زبان انگلیسی دارند که این پزشکان مستقیما برای درمان به اتاق شما مراجعه می کنند و در صورت نیاز شما را تا بیمارستان محلی همراهی می کنند.
سرویس بهداشتی :
برای اینکه در مالزی بتوانید سرویس بهداشتی در مکان های عمومی بیابید بهتر است از ره گذران بپرسید: Tandas. برای آقایان Lelaki و خانم ها Perempuan. برای استفاده از سرویس ها باید پول پرداخت کنید. همیشه کسی بیرون سرویس های بهداشتی منتظر شماست که از شما 20 رینگیت مطالبه کند و اگر خواهان دستمال هم باشید باید 30 رینگیت پرداخت کنید. در کل بهتر است از سرویس های بهداشتی داخل هتل ها، فروشگاه های بزرگ و رستوران ها استفاده کنید.
نظر شما چیست؟
نظر شما درباره توصیه های بهداشتی مالزی چیست؟